24 december 2014

Talent Assessment

TALENT ASSESSMENT

De beste persoon op de juiste positie die de juiste zaken goed doet.

Met zekerheid , is ondernemen vandaag de dag een geavanceerde en professioneel proces wat op verschillende niveau’s  vaardigheden, gedrag en intelligentie vereist.

Wat nog meer geldt is, dat verkopen geen generieke, one-size-fits-all activiteit meer is: in de huidige complexe zakelijke wereld, zijn er tal van soorten van verkoop. Waar klanten op verschillende niveaus benaderd willen worden, op een klant specifieke wijze. Er komt wel wat bij kijken, en het liefst werken we allemaal met veel plezier aan onze droom of concreter aan de onderneming en de toekomst hiervan.

Wil je dit meer veel of meer plezier doen, kun je dan niet beter de sales vacature’s in vullen met een onderbouwd inzicht in de kwaliteiten van de sollicitanten wat dan een belangrijke ondersteuning is bij de beslissing die je neemt en richting geeft aan toekomstig resultaat.

Dit maakt het des te belangrijk dat uw verkooporganisatie de beste persoon in de juiste functie in dienst heeft. En dat medewerkers de juiste dingen goed doen en de resultaten halen die nodig zijn. Goede resultaten geven altijd veel energie en plezier. Wat is je ervaring als je nu terug kijkt? Zijn de laatste vacature’s goed ingevuld? Of zie je dat er verkeerde keuze’s zijn gemaakt in het verleden? Het beter weten dat je de juiste persoon voor de juiste positie aanneemt realiseer je met de inzichten die je krijgt bij een full size assessments.

talent assessment

 

Met ons assortiment van Talent Assessments kun je werken  aan het structureel de beste persoon op de juiste positie aannemen.

De Talent assessment werkwijze

De Talent Assessments gaan duidelijk en nauwkeurig identificeren wie er nu daadwerkelijk het resultaat kan leveren in de beoogde functie. Verder krijg je inzicht in wie de potentie heeft zijn functie goed uit te gaan voeren. De kwaliteiten van de medewerkers worden ook afgezet tegen een bench mark van High performer die wereldwijd is opgebouwd. Deze gegevens voegen we samen tot een gedetailleerde analyse van de groei capaciteit om de juiste ontwikkelstappen te kunnen maken.

Momenteel zijn er voor 20 specifieke functie’s talent assessment beschikbaar per functie soms in verschillende niveaus. Inclusief management en leiderschap functie’s beschikbaar, variërend van binnendienst, verkoop, vertegenwoordiger en account management,  business development manager, Sales manager, C.E.O.

De werkwijze voor het Full size talent assessment bestaat uit 7 stappen:

  • 1. Intake van uw bedrijf (incl doelstellingen)
  • 2. Intake van de kandidaten & teams
  • 3. Online analyse op functie niveau
  • 4. Ontvangst rapportage
  • 5. Feedback gesprek met geselecteerde kandidaten
  • 6. Een persoonlijk ontwikkelplan voor de geselecteerde medewerkers
  • 7. Training of Coaching traject op basis van het persoonlijke plan

Contact

Wilt u meer weten? Laat uw gegevens achter en we nemen contact op! (Je mag ons ook bellen hoor!)

Jouw naam*

Jouw e-mailadres

Jouw telefoon nr.*

Onderwerp


* Dit veld is noodzakelijk

 

 

401 gedachten over “Talent Assessment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.