Management assessment

 

Het management talent rapport geeft een uitgebreid en gedetailleerd inzicht in de leidinggevende kwaliteiten.

  • Online assessment, bestaande uit 5 module’s volledig assessment vraag 4 – 5 uur
  • Assessment wordt op specifieke functie ’s ingezet
  • Het gedetailleerd rapport geeft een uitgebreid en zorgvuldig inzicht in de High Five kern talenten
  • High Five rapport bestaat uit inzicht in, gedrag, communicatie vaardigheden, commerciële intelligentie, motivatie en cultuur geschiktheid.
  • Uitwerking van het rapport in een persoonlijk ontwikkelplan (optie)

Doel: concreet rapport met informatie over de geschiktheid van de medewerker of kandidaat.

Met dit Management Talent assessment krijgt u inzicht in de kwaliteiten van uw medewerkers direct een duidelijk antwoord op uw vraag of een medewerker geschikt is voor een specifieke functie. Het zorgen dat u de beste personen op de juiste positie’s heeft is belangrijk voor de toekomst van de onderneming.

Wanneer u dit management assessment wat op functie niveau wordt ingezet gaat gebruiken bij kandidaten die een vacature mogen invullen geeft het u direct zicht op de kwaliteiten, de groei capaciteit en hoeveel tijd of investering er nodig is om de kandidaat rendabel te krijgen.

Het assessment is opgebouwd rondom de High Five kern talenten die bepalend zijn voor hun succes in uw organisatie: sales competenties, commerciële intelligentie, motivatie drijfveren, commerciele vaardigheden en hun culturele fit met het bedrijf. Het uitgebreide rapport geeft u een volledig en objectief beeld van de kwaliteiten van elke medewerker en  kandidaat. Het uitgebreide rapport is een perfecte basis voor persoonlijke ontwikkel plannen.

Doen : Bespreek de juiste zaken met medewerkers en kandidaten.

Alle assessments zij gebaseerd op wetenschappelijke modellen, daarnaast is er een grote benchmark die ontstaat door het wereldwijd inzetten van de assessment. De kandidaten worden in een vergelijk gebracht  met deze benchmark wat een inzicht geeft in hun kwaliteiten ten opzichte van High performers.

Het online assessment is een behoorlijke uitdaging, het is voor de persoon dit het assessment gaat doen van belang dat hij zich hier van bewust is en een duidelijke planning maakt om het assessment te doen. In een rustige omgeving op een moment dat hij/zij niet gestoord wordt.

Het persoonlijk ontwikkel rapport geeft u een inzage in het assessment rapport wat u in de nog te voeren gesprekken met de kandidaten  kunt inzetten om de juiste waarde’s inzichtelijk te krijgen.

Resultaat:

Een uitgebreid rapport wat twee inzichten geeft, het eerste inzicht is hoe de medewerkers zich verhoudt tot de functie waar hij op solliciteert, heeft hij de juiste kwaliteiten voor de functie? het tweede inzicht is hoe verhouden de kwaliteiten van de medewerker zich tot die van een High Performer, of te wel de beste in de business. Welke stappen moet hij/zij nog maken?