2 september 2015

Nieuwe medewerker!

Waarom ga je een assessment inzetten, wat verantwoord deze investering? Een assessment geeft jou en de medewerker een goed inzicht in de huidige kern kwaliteiten van een nieuwe medewerker. Je krijgt inzicht dat je de juiste keuze neemt. En dat je de beste persoon  op de juiste positie aanneemt.

 

De keuze die je gaat maken om de beste persoon op de juiste positie aan te nemen kun je ondersteunen met de inzichten van een assessment. Het rapport wat je ontvangt nadat een persoon een assessment heeft uitgevoerd geeft een helder, onafhankelijk en objectief inzicht in de huidige kwaliteiten van een nieuwe medewerker.

Dit onafhankelijk en objectieve inzicht geeft je de zekerheid dat je de juiste keuze gaat maken.

Het functie onafhankelijk assessment geeft inzicht in 5 kern kwaliteiten van de assessee.

1Klant Contact, als de  afspraak al is gemaakt hoe ga je dan in gesprek?

2. Het aangaan van de klantcontact, hoe kom je met klanten in gesprek?

3. Onderhandelen en afsluiten, hoe sluit je een deal met de klant?

4. Informatie en Activiteiten management, hoe ga je om met al die data die je ontvangt?

5. Business Skills, hoe kom je geloofwaardig over bij klanten?

 

Rapport bespreken.

Natuurlijk bespreken we het rapport van het assessment met je. En helpen we graag om het rapport zo nodig om te zetten naar een persoonlijk ontwikkelplan voor een medewerker.

Kosten

Het functie onafhankelijk assessment vraagt een uur werk van de kandidaat, hij / zij zal na een korte uitleg 155 vragen mogen beantwoorden die getimed worden, men heeft een korte tijd om elke vraag te beantwoorden. Dit geeft een zo’n scherp mogelijk beeld van de kandidaat.

Werkwijze

Nadat wij het e mail adres hebben ontvangen van de kandidaat, sturen wij de kandidaat een uitnodiging voor het assessment, met een korte uitleg. De kandidaat word door ons ook telefonisch op de hoogte gebracht van de beste werkwijze om een assessment te doen. Hierna ontvangt de kandidaat een inlog code waarmee hij in de omgeving kan inloggen waar zijn assessment klaar staat.

Na het uitvoeren van het assessment ontvangt u een rapport met de inzichten op de 5 kern kwaliteiten van de nieuwe medewerker.

Contact

Meer weten? Demo? Direct bestellen?

Jouw naam*

Jouw e-mailadres

Jouw telefoon nr.*

Onderwerp


* Dit veld is noodzakelijk