17 november 2015

On line sales assessment.

Core Sales assessment

Met de online sales test van Salesassessment selecteert u eenvoudig de kandidaten die zorgen voor commercieel succes.

Commercieel talent snel in beeld

Kandidaten voor een commerciële functie kunnen zichzelf vaak goed verkopen. Maar kunnen zij die mooie woorden in de praktijk ook waarmaken met top resultaten? The core Sales assessment is een online sales test en geeft een objectief beeld van de commerciële kwaliteiten van een kandidaat. war for talent

Het Core Sales assessment zet alle commerciële succes- en risicofactoren van een kandidaat voor u op een rij in een overzichtelijk en helder rapport. In het rapport treft u scores op de 5 kern vaardigheden die bij een verkoper zorgen voor succes.

Met het inzicht in de kwaliteiten en verbeterpunten van een verkoper krijgt u ook een goed beeld over welke ontwikkelstappen er nog genomen moeten worden. Een verkoper binnen halen die al perfect is blijkt in de praktijk niet echt mogelijk.

Het sales assessment beoordeelt 5 kernvaardigheden, klant contact, business skills, informatie management, aangaan van klantcontact, onderhandelen & afsluiten, wilt u meer weten lees dan deze pagina.

SUCCES

Het inzicht van het rapport bespreken met de kandidaat geeft u direct veel zicht op zijn instelling ten opzichte van verbetering & verandering. De beste kandidaten zijn de kandidaten die een open mindset hebben en op een opbouwende wijze om kunnen gaan met feedback of kritiek.

Wil je meer weten of direct aan de slag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact op.  Je mag ook zelf bellen, 06-12551487

Jouw naam*

Jouw e-mailadres

Jouw telefoon nr.*

Onderwerp


* Dit veld is noodzakelijk