10 maart 2016

Recruitment

Recruitment en kwalificatie van nieuwe ondernemers                           

Functieprofielen Franchisenemer & Franchisegever

Wat gaan we doen met de functieprofielen hoe wordt de formule gepresenteerd en de cijfers van de formule wordt gepresenteerd en hoe wordt het profiel van de ondernemers gepresenteerd.

Wat worden de contact afspraken, welke informatie vragen we op voorhand aan de potentiele kandidaten,

  1. Screening, gesprekken waar we de beoordelingsmatrix voor inzetten, een aangepaste versie, worden ook testen gedaan door potentials, mindset, mbti, zelfvertrouwen.
  2. Screening op basis van het door de potential uitgewerkte businessplan.
  3. Screening door een assessment, voor kandidaten, die met de beoordeling matrix gekwalificeerd worden, en die financieel kunnen voldoen aan de formule eisen.
  4. Screening door gesprek, waar de formule beoordeling matrix en het assessment onderdeel van het gesprek is.
  5. Eind gesprek met de formule directeur|?

Om de ondernemers zo goed mogelijk hun beoogde resultaten te laten realiseren, kunnen wij coaching gesprekken inzetten die we frequent in de eerste 6 maanden inzetten en hierna terugbrengen naar kwartaal of half jaar gesprekken.

 

TachYons Werving en selectie “start”

Werven van nieuwe kandidaten met een afgesproken werkmethodiek, Verwerken van aanvragen, vertalen Naar een eerste screening (16 uur p maand) Telefonisch en via E-mail.

 

TachYons Werving en selectie

Werven van nieuwe kandidaten met een afgesproken werkmethodiek, Verwerken van aanvragen, vertalen na de eerste screening naar definitieve gesprekken en een assessment, door middel van persoonlijke gesprekken, inclusief gesprek met Acquisitiemanager. (16 – 32 uur per maand)

 

TachYons Selectie & coaching

Werven van nieuwe kandidaat ondernemers, die in de opstart naar hun nieuwe onderneming en na de start van hun nieuwe onderneming worden begeleid op werkgebieden die voor een ondernemer van belang zijn, waarbij het resultaat van de onderneming het belangrijkste onderdeel van de coaching zal zijn.

Coaching trajecten zijn met on side coaching gesprekken, e mail, skype gesprekken, met ondersteuning van kennis-werkopdrachten (16 – 32 per maand)

.

Jouw naam*

Jouw e-mailadres

Jouw telefoon nr.*

Onderwerp


* Dit veld is noodzakelijk