8 juli 2015

Talent Insight

Sales Talent Dashboard from SalesAssessment.com on Vimeo.

uw medewerkers zijn de sleutel tot groei!

Door gebruik te maken van hun onderbenutte talenten, kennis en vaardigheden kunnen organisaties meer verdienen per werknemer. Als er gerichter gewerkt wordt met de groei capaciteit en de natuurlijk barrières van mensen dan zijn echte successen verhoging van rendement een zekerheid.

De beste mensen op de juiste positie die de juiste processen goed doen. 

Wat we nog veel zien is dat bij het aannemen van nieuwe mensen het CV en een gesprek leidend en bepalend zijn voor het beslissingsproces wie we aan gaan nemen. Met dit proces zul je ongetwijfeld succesvol kunnen zijn het is net zo goed niet succesvol! Waarna de procedure opnieuw gedaan kan worden. De inzichten  en kennis die de Talent analyse u kunnen geven over de echte kwaliteiten van een kandidaat zullen u zeker helpen om de beste persoon op de juiste positie aan te nemen.

Talent dashboard

Er zijn meerdere  dashboards die op verschillende niveau’s in de organisatie ingezet kunnen worden.

(Sales) team dashboard

Dit Talent dashboard kan tot teams van 25 individuele teamleden ingezet worden, het geeft managers inzicht in de ontwikkelbehoefte en de groei capaciteit van medewerkers. Het geeft ook inzicht in de huidige kwaliteit van medewerkers ten opzichte van hun huidige functie.

Inzicht in de behoefte aan het versterken van kennis (training) of in de behoefte aan meer vaardigheden (coaching) en wie de high performers zijn in het team die elke organisatie graag langer aan zich koppelt.

Het inzicht richt zich op zakelijke competentie, gedrag, communicatie vaardigheden, business skill set, motivatie en commerciële intelligentie van de teamleden. Het overzicht geeft een duidelijk en direct beeld van de kwaliteiten van teams en teamleden ten opzichte van High Performers. Een kwaliteitstabel geeft een goed inzicht in de capaciteiten van de teamleden als het gaat om, werk instelling, managen van eigen business, relatie management, acquisitie, resultaat, klant betrokkenheid, rendement.

 

 

 Wat kan het Team dashboard voor mij betekenen?

Het team  Talent Dashboards geeft een helder en duidelijk inzicht in het  prestatie potentieel van een heel team of groep van personen die dezelfde functie hebben binnen een verkooporganisatie.

Informatie wordt verstrekt door een duidelijke, direct begrijpelijke rapportage: deze is objectief en analytisch aangelegd om effectieve ondersteunend te zijn bij besluitvorming.

Het team Talent Dashboards stelt  managers in staat de ontwikkeling van teams en teamleden zo doelgericht en efficiënt mogelijk te organiseren.

Wil je meer te weten komen over de dashboards bel met Jack Weber 06-12551487 of vul onderstaand formulier in.

Jouw naam*

Jouw e-mailadres

Jouw telefoon nr.*

Onderwerp


* Dit veld is noodzakelijk